Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2009. augusztus 19. 0 hozzászólás
 

A mai nap ismét egy mixcsapatot mutatunk be, illetve mutat be nekünk kerekperec [87]. A team archiveD-re mindenféleképpen érdemes lesz odafigyelni mert annak ellenére, hogy a csapat magját magyar játékosok

A mai nap ismét egy mixcsapatot mutatunk be, illetve mutat be nekünk kerekperec [87]. A team archiveD-re mindenféleképpen érdemes lesz odafigyelni mert annak ellenére, hogy a csapat magját magyar játékosok alkotják, egy EPS-ben játszó német is csatlakozott hozzájuk. Bár valószínűleg nem sokan tartják őket esélyesnek, az interjút érdemes elolvasni mert megismerhetitek egy kicsit kerekperec-et (korábban szega) akit régebben mint aktív hírezőt sokat láthattátok akár a régi cs2hu-n, akár az uts oldalán, valamint egy érdekes irányítási ötletet is olvashattok.

*Figyelem! Azok a csapatok amelyek indulnak a BECUP-on és úgy érzik, hogy szeretnék megismertetni magukat egy ilyen interjú formájában, küldjenek egy e-mailt a fagyi@totalmail.hu e-mail címre a nicknevükkel, csapatnevükkel, valamint az e-mail címükkel, hogy fel tudjuk venni velük a kapcsolatot.

Tovább az interjúhoz
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: fagyi


Szia kedves kerekperec [87]! Kérlek mesélj egy keveset magadról, mióta játszol, hogy kerültél ide, stb.

Még 2006. december 2-án került ki egy interjú [SPQR] guMee-val a régi cs2hu-n és megmaradt azóta is a frappáns bevezető tőle, így hát tőle idéznék saját adataim szerint.
Helóka! 22 éve egy verőfényes júliusi napon spawnoltam erre a de_earth nevű mapra, sajnos 0$ kezdőpénzzel. Alkotóim a Szekér Gábor György fantázianevet adták nekem, ezt később a pajtásaim Szega-ra módosították, később belőle kerekperec [87] . A source-al töltött eddigi négy évből megemlíteném az uTs ( use the source ) és .#fg ( .#frag-guild ) csapatát. Jövőre készülők hozni egy 1 vs 5 szitut az [=Államvizsga Bizottság=] csapata ellen, ennek köszönhetően napjaim meg vannak számlálva a Source világában, mert utána valószínűleg beállok a dolgozó emberek sorába.

Mesélj a csapatról. Hogy kerültetek össze, mióta játszotok?

Július közepén verbuválodott össze a csapat, kizárólag a LAN erejéig, a csapat eléggé „international", de „in medias res" helyett kezdjük az elején. Kollár „Zé" Zoltán (25) csapatkereső kommentjét tekinttem meg superr0x blogjában és onnantól elindultak az egyeztetések. Zé rámbízta a csapatépítést. Igyekeztem elsősorban ex-csapattársak között körbeérdeklődni, így érdekezett harmadiknak Joó „Jurassic" Péter (22), ő az uTs-ben volt csapattársam. A történet itt kezd érdekes lenni, a www.efever.de hasábjain mindig olvastam korábban fuda német nyelvű hozzászólásait magyar zászlóval illetve a tournament.com-on is „összefutottunk" párszor. Németh „fudda" Róbert (27) 19 évig kinnt élt Németországban, nem rég költözött vissza Alsópáhokra ( Hévíztől nem messze ) és pár levélváltás, mixelgetés után ő csatlakozott negyediknek egy feltétellel, hogy ő hozhatja a csapatba ötödiknek a barátját. Így került a csapatba Oliver „Olz" Spiegel (20), aki egyesen Németországból Karlsruhe-ból érkezik a LAN-ra. Augusztus 11.től Magyarországon „nyaral" és így velünk tart a versenyre illetve belső információm szerint egy sikeres KRESSZ vizsgára is ráhajt. Olz magyar felmenőkkel rendelkezik és fudda jó barátja, többen is a csapatból jól beszélik a német nyelvet is, nem lesz gond a kommunikációval. Pontos választ nem tudok arra adni, hogy ki mióta játszik, jómagam 2005 óta játszok online, valószínűleg a társaim is legalább ennyi ideje.

Jellemezd 1-2 mondatban az összes csapattagot.

Akkor most haladjunk visszafelé! Oliver „Olz" Spiegel valószínűleg a csapat „MVP"-je lesz, hivatásos játékos, a német EPS-ben játszik jelenleg a Competo eSport csapatában, tavalyi szezonban a Hardware4u csapatát erősítette. Meg kell jegyeznem nála, hogy még ilyen higgadt játékossal sohasem találkoztam! Sokat segít a taktika kialakitásában, fegyelmezett és jól lő, első sorban tőle várjuk a frageket. Szeretne Olivér legalább egyszer a LAN folyamán a Reason Gaming ellen játszani, számára ez a legfőbb motiváció amiért vállalta a LAN-t. Németh „fudda" Róberth (27), többek között az endeffect és Tera-Gaming csapatában játszott. A magyar scene-ben eddig még nem volt alkalma kipróbálni önmagát se online, se offline. Eddig főként német és osztrák berkekben mozgott. Egyértelműen hangulatfelelős fazon.
Joó „Jurassic" Péter (22) higgadt „awp" forgató ember. Megbízható, nem stresszel, tapasztalt.
Kollár „Zé" Zoltán (25) kissé temperamentumosabb vérmérsekletű, rendkívül jól lő, szempillantás alatt leoltja a csapattársait ha nem azt teszik amit megbeszéltünk. Családos ember, épp ebből kifolyólag kevesebb időt tud rászánni a gyakorlásra, de ő a csapat „szíve/motorja". Magamról pedig már meséltem az elején, sem skillben sem fejben nem tartom magam az átlagnál jobbnak, igyekszem úgy játszani, hogy ne húzzam le a csapatot. A  lényeg, hogy jól érezzük magunkat és egy jót sörözzünk a végén!

Miként készültök föl a megmérettetésre?

Ahogy fennt már említettem Zé családos ember, kevesebb időt tud ránk szentelni, Olz pedig a „rendes" csapatával gyakorol az EPS mérkőzésekre, augusztus 11.-én érkezik Magyarországra remélhetőleg onnantól egy intenzívebb szakaszba keül a felkészülés. A fudda, Jurassic, jómagam hármasfogat pedig napi rendszereséggel gyártja a taktikákat és gyakorol. Mivel sokszor nem vagyunk meg kénytelenek vagyunk úgy mond mixelni. Kitaláltam, hogy a config mappámba csinálok 5 config file-t az 5 LAN pálya nevével és mindig az adott pálya F1-től F12-ig bebindelt taktikáit exec-elem :P

Mit vártok el a rendezvénytől?

Elsősorban a szórakoztatást, gazdasági válságtól függetlenül ha ki ad ennyi pénzt az ember ( nevezési díj, szállás, kaja, útiköltség ) akkor egy bizonyos színvonal alá nem adja. Folyamatosan csurrannak-cseppenek az információk a szervezőktől, ami alapján talán „ az év LAN-ja 2009 ben" díjjat is elnyerhetik. Részemről örülnék neki ha meglenne a 32 nevezett csapat és nem lennének foghíjjas csapatok. Örülök az új Z-block-nak, remélem a lebonyolítás, rugalmasság stb-vel nem lesz gond. Egy esetleges war-mod, lásd TEX sokat lendíteni a gördülékenységen szerény véleményem szerint.

Mit vartok el magatoktól?

Ha humorosra venném azt mondanám top32, nyílván ha már LAN akkor szeretne az ember effektíven játszani és minnél jobb eredményt elérni. Ettől függetlenül tisztába vagyunk azzal, hogy mix felállás a miénk és nem tudunk annyira lelkiismeretesen gyakorolni, mint más csapatok, de szerintem egy top16 realás célkitűzés lehet számunkra 32 csapat esetén, másszóval középmezőny.

kiket tartasz esélyesnek a dobogóra?

Csináltam egy saját listát ami kizárólag a saját szubjektív értékítéletem alapján született

1. Reason Gaming 2. Dalay Lamas 3/4. MyrmidonI / Team GIGABYTE 5/6. teamwork , KINGMAKERS

Milyen terveitek vannak a jövőre nézve ( ha vannak)?

Zé nem hinném, hogy tervez kompetitív szerű játékot, de kijavít majd ha ez nem így van :d Olz-nak ott van az EPS csapata, remélem tud majd LAN-on a „nagy" Reason Gaming ellen játszani. Ősszel meg sok minden elválik, hogy a Jurassic, fudda, jómagam hármasfogatból lesz egy „útócsapat" vagy pedig nem erőltetjük és mindenki megy a maga útján.

Utolsó szó jogán?

Remélem minnél több régi ismerőssel összefuthatók. Köszönöm az OGC-nek a szervert amit a LAN-ig „kölcsönkaptunk" Már csak egy fuvar kellene Győrből vagy környékéről Becupra, mert még nem tom hogyan jutok el. Akihez beférek géppel „szega87 at gmail dot com"

Sok sikert és persze jó szórakozást!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Hatalmas CS2 frissítés érkezett
Hét hónap várakozás után végre örülhetnek a balkezesek, mert megérkezett a Counter-Strike2-be a fegyvert tartó kéz váltásának lehetősége, de ezen felül még olyan nagyszerű dolgok történtek mint a D2 premierbe pakolása a gránátokhoz érkezett új HUD és még számos újítás.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 4633
 
1631
 
 
 
kép 3998
 
1629
 
 
kép 1251
 
1489
 
 
 
kép 3300
 
1614
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu